U Ivanić-Gradu se u svibnju održava Izložba inovacija I3G na kojoj se predstavljaju nadarena djeca i mladi, inovatori i poduzetnici kako bi razmijenili ideje i iskustva te predstavili najnovije projekte i inovacije.
Elektronički i računalni klub u suradnji s partnerima organizira 8. Izložbu inovacija Ivanić-Grad I3G koja će se održati 24. i 25. svibnja 2023. godine u prostoru Hotela Sport u Ivanić-Gradu.
Na nacionalnoj izložbi inovacija mladih u Ivanić-Gradu i ove će godine biti predstavljene ideje, projekti, inovacije te završni radovi učenika iz srednjih strukovnih škola i studenata tehničkih i drugih fakulteta iz gotovo cijele Hrvatske, a sudjelovat će i učenici nekoliko osnovnih škola iz Zagrebačke županije. Predstavit će se i već afirmirani poduzetnici i inovatori, a u okviru izložbe održat će se zanimljiv popratni program s radionicama iz područja znanosti, inovacija i tehničke kulture za mlade svih uzrasta.
Izložba se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja, Grada Ivanić-Grada i Turističke zajednice grada Ivanić-Grada, Zagrebačke županije te u suradnji sa Zajednicom tehničke kulture Zagrebačke županije i Hrvatskom zajednicom inovatora.
Svečano otvorenje izložbe održat će se u srijedu 24. svibnja u 11 sati, a Izložba će za posjetitelje biti otvorena 24. i 25. svibnja od 10 do 19 sati. Svi programi izložbe otvoreni su i besplatni za javnost.