Škola plivanja u Hotelu Sport

Polazeći od najvažnije pretpostavke preventive sigurnog boravka u vodi i pokraj vode učenje  plivanja i znanje plivanja od neprocjenjive je važnosti svakom pojedincu. Neznanje plivanja ili loša tehnika plivanja uskraćuje sudjelovanje i uživanje u sve većem broju  „vodenih“ aktivnosti koje su prisutne u različitim turističkim destinacijama (kupanje u različitim vodenim parkovima, ronjenje, jedrenje, splavarenje, kajakarenje i sl.).  Iako čovjek nije prirodan plivač poboljšanjem tehnike plivanja možemo znatno ubrzati kretanje kroz vodu. Pronaći  pravi, najefikasniji put do uspjeha, stvoriti od neplivača plivača, zaokuplja veliki broj plivačkih stručnjaka, ali i roditelje entuzijaste.

Pod tehnikama sportskog plivanja podrazumijevamo kretanje u vodi s definiranim ciljem i strukturom kretanja. Način savladavanja „vodenih površina“ godinama se usavršavao na osnovi empirijskih saznanja uspješnih natjecatelja.

Program škole plivanja osmišljen je od strane diplomiranog kineziologa s ciljem da djecu, ali i odrasle, nauči plivati na siguran način.

Na tečaju plivanja sudjelovati mogu djeca početnici, djeca koja već imaju plivačko predznanje i odrasli koji žele naučiti plivati ili se riješiti straha od plivanja. Kroz satove plivanja, uz stručni nadzor i vodstvo diplomiranog kineziologa, sudionici će naučiti osnove plivanja ili unaprijediti svoje plivačko znanje.

Polaznici koji uspješno završe školu plivanja  dobiti će i diplomu.

 

Termini:

  • 16:00 – 16:45: ispod 14 g.
  • 17:00 – 17:45: od 14 do 18 g.
  • 18:00 – 18:45: iznad 18 g.

Lokacija: Hotel Sport Ivanić-Grad

Mjesto održavanja: Bazen Hotela Sport

Dani održavanja: Ponedjeljak – Četvrtak

Broj dolazaka: 8 dolazaka

Cijena: 250,00 kn

Prijave na recepciji Hotela Sport – 01 2369 700