Fitness centar Hotela Sport

Grupni treninzi

Pump Up

Grupni trening u teretani srednjeg i visokog intenziteta sa vanjskim opterećenjima (utezima) namijenjeni su razvoju mišićne mase cjelokupnog tijela.

Utorak – Četvrtak – Petak

19:00 –  20:00 (Utorak-Četvrtak)

20:00 – 21:00 (Petak)

Die Hard

Funkcionalni trening srednjeg do visokog intenziteta sa ciljem razojva cjelokupnog mišičnog sustava i višestranih motoričkih sposobnosti.

Ponedjeljak – Srijeda – Petak

18:00 – 19:00 (Die Hard)

19:00 – 20:00 (Die Hard+)

Pilates

Namijenjene su svim dobnim skupinama koje želje poboljšati kondiciju, poraditi na vretenastim mišićima te vole temeljit pristup treningu. Posebno je namijenjen osobama s bolovima u leđima i kondicijskoj pripremi sportaša. Ako mislite da su pilates vježbe spore, dosadne i da se na njima samo leži na podu – dođite i uvjerite se da su itekako aktivne.

Utorak – Četvrtak

18:00 – 19:00

Booty Core

Treninzi srednjeg su do visokog inteziteta u trajanju od 55 minuta. Ciljaju mišićne skupine nogu, bedara, stražnjice i trbuha. Idealni su za gubitak masnih naslaga i učvršćivanje navedenih mišićnih skupina. Iskoraci, čučnjevi i puno zabave su zagarantirani.

Utorak – Četvrtak

19:00 – 20:00

Ponuda Fitness centra

Aqua Aerobic

Vježbanje u vodi ima koristan učinak na kardiovaskularni sustav a zbog sile uzgona tjelesna težina u vodi je manja nego na zemlji. To rasterećuje pritisak na zglobove te vam omogućuje da se dobro „izvježbate“ bez stresnog učinka reakcije podloge na vaš lokomotorni sustav. Vježbe su srednjeg do visokog intenziteta s naglaskom na mišiće nogu, leđa i trbušne mišiće. Program provodi mag.cin.

Ponedjeljak – Srijeda

19:00 – 20:00

Kontakt

WordPress Theme