Gastro ponuda

Restoran Garfield smješten je u sklopu Izletišta Petek i nalazi se uz sam Hotel Sport. Krasi ga prostrana sala, predivna vinoteka i vanjska terasa okružena zelenilom. Dok roditelji uživaju u ručku ili večeri, djeca se mogu igrati na velikom vanjskom igralištu ili u igraonici u sklopu restorana.

Bogata gastro ponuda uključuje jela sa karte i sezonska jela prilagođena godišnjim dobima. Naši kuhari uživaju stvarati jela koja će vas oduševiti i dati im notu svoje osobnosti. Uz klasičnu a la carte ponudu jela, možete izabrati i vrhunske steak-ove, odlična jela sa roštilja, preko 40 kombinacija tjestenina, pizze ili hamburgere.

Naši slastičari svakodnevno rade slastice neodoljivih okusa, a ako ste za nešto drugačije, probajte štrukle sa borovnicom ili orasima.

U podrumu restorana Garfield nalazi se prekrasan ambijent vinoteke koji je savršen za manja intimna druženja poput proslave rođendana, djevojačkih ili momačkih večera, proslava diploma ili pak poslovnih ručkova. U bogatoj ponudi vina iz cijele Hrvatske, poseban naglasak stavljen je na lokalne proizvođače i autohtonu moslavačku sortu Škrlet.

Prethodni članakSljedeći članak
WordPress Theme