Oslobodite se stresa, opustite se i obnovite energiju uz opuštajuće tretmane naše wellness i spa zone koja se prostire na više od 500 metara kvadratnih na samo 20 minuta vožnje od Zagreba. Odmorite svoje tijelo i krenite u istraživanje zelenih regija Moslavine i Posavine.

sto vidjeti u okolici

Što vidjeti u okolici

Iako turistički još neotkriven, Ivanić-Grad u svojoj blizini nudi brojne sadržaje kojima ćete moći ispuniti svoj dan. Zagreb je na samo 25 minuta vožnje, kao i moslavačka gorja i početak Lonjskog polja. Još bliže nalaze se rijeka Sava i granica Posavine. Popularno nazvan Otok Ivanić zbog svoje povijesne tvrđe koju je omeđivala rijeka Lonja, Ivanić-Grad dom je mnogih znamenitih osoba za koje ste svi čuli ali niste znali od kuda su.

biciklisti

Rekreacija

Hotelski kompleks nudi raznovrsne sadržaje prema afinitetima naših gostiju. Blizina županijske biciklističke rute od Ivanić-Grada prema Kloštar Ivaniću omogućit će vam ugodno bicikliranje kroz zeleno srce Zagreba. Kroz šumu Žuticu vodi poučna staza kroz koju ćete upoznati floru i faunu ove specifične šume.

tenis

Sport

Hotelski kompleks nudi raznovrsnu sportsku infrastrukturu koja će zadovoljiti afinitete naših gostiju. Osvjetljeni teren za mali nogomet na umjetnoj travi nudi mogućnost igranja i u kasno večernjim satima. Glavni teniski teren također je osvjetljen, dok druga dva nisu osvjetljena.

Izdvojeno iz ponude

WordPress Theme